Obowiązki:

przygotowanie ofert cateringowych w odpowiedzi na zapytania klientów
- pozyskiwanie klientów i tworzenie stałych relacji biznesowych
- realizacja spotkań zewnętrznych i wewnętrznych w ramach prezentacji oferty cateringowej
- negocjacje warunków handlowych z klientem
- zamknięcie procesu sprzedaży proponowanych usług cateringowych
- realizacja założonych budżetów sprzedażowych
- koordynowanie i nadzór działań związanych z organizacją cateringów
- odpowiedzialność za wysoki standard obsługi oraz własną skuteczność w odpowiedzi na zapytania ofertowe

Wymagania:
konieczne minimum 2-letnie doświadczenie w sprzedaży i organizacji cateringów lub hotelarstwie w dziale sprzedaży konferencji i bankietów
- mocna postawa prosprzedażowa
- wysoko rozwinięte zdolności interpersonalne i komunikacyjne
- umiejętności budowania oraz zarządzania relacjami z klientami
- otwartość i komunikatywność
- umiejętność dobrej organizacji pracy nad wieloma projektami jednocześnie
- bardzo dobra znajomości lokalizacji cateringowych w Warszawie
- zorientowanie na cel, determinacja w osiąganiu założonych celów sprzedażowych
- przebojowość
- dyspozycyjność
- prawo jazdy kategorii B

Oferujemy:
zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub na podstawie umowy o współpracy
- pracę w dynamicznym zespole
- samochód służbowy, telefon, komputer
- wysoką prowizję zależną od efektów pracy
- miejsce pracy: Duchnów / Warszawa / cała Polska

CV prosimy przesyłać na adres: magdalena.siry@wersalcatering.pl 

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.